• slider_foto_05

  ‘Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken’ - Prediker 4:12

   
 • slider_foto_04

  Gabriël maakt zich sterk voor uw toekomst en dat van uw zaak!

   
 • slider_foto_03

  Gabriël voor de Zaak. Daar kunt u op vertrouwen!

   
 • slider_foto_02

  Met Gabriël trekt u altijd aan het langste eind!

   

GabriëlZ-scenario

Voor ondernemers en organisaties heeft Gabriël voor de Zaak een doordacht scenario om alle risico’s die u kunnen treffen in kaart te brengen. Dat begint met een vrijblijvende en kostenloze quickscan. Daarin stellen we vast of er goede redenen zijn om met elkaar verder te gaan.  Vervolgens maken we een begroting van de kosten die zijn gemoeid met een complete risico-analyse. Op basis daarvan stellen we u een abonnement voor dat voorziet in het onderhoud van uw portefeuille. Dit abonnement is geheel afgestemd op úw situatie.

Geen assurantiebelasting voor risico-inventaris

Wie een risico-inventarisatie laat maken door Gabriël betaalt daarvoor geen assurantiebelasting. En dat is goed nieuws voor ondernemers die dat laten doen, want per 1 januari 2013 is deze belasting nét van 9,7 naar 21% gegaan

De doorlopende diensten van Gabriël voor de Zaak zijn voor circa 60% vrij van assurantiebelasting. Dit betekent een enorme besparing voor de ondernemer die voor het Gabriël-model kiest. We hebben hier ook een schriftelijk akkoord van de belastingdienst van. Download deze hier >.

Het traditionele model waar nu nog veel ondernemers gebruik maken is het zogenaamde provisiemodel. Daarbij worden de diensten van een intermediair betaald uit de provisie. Deze is echter belast met een fikse assurantiebelasting. Wilt uw weten wat u dat kan schelen? Kijk dan eens naar voorstel dat Gabriël voor de Zaak maakte voor Amicitia. Dan ziet u wat dat scheelt!

Voorbeeld rekenmodel >

Wat men over ons zegt

Dick W.A. Maes Broekema
Broadcomm
 

'Gerust gevoel'

‘We hebben ál onze verzekeringszaken bij Gabriel Voor De Zaak ondergebracht. Eerst hebben ze een complete scan verricht die resulteerde in betere verzekeringen tegen een lagere premie. Verder hebben we nergens omkijken meer naaqr. Gabriel regelt alles voor een vaste abonnementsprijs. En als we minder uren afnemen, betalen we het jaar daarop minder. Een goeie deal'.