• slider_foto_05

  ‘Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken’ - Prediker 4:12

   
 • slider_foto_04

  Gabriël maakt zich sterk voor uw toekomst en dat van uw zaak!

   
 • slider_foto_03

  Gabriël voor de Zaak. Daar kunt u op vertrouwen!

   
 • slider_foto_02

  Met Gabriël trekt u altijd aan het langste eind!

   

Amicitia Reizen B.V. - 2016

Amicitia Reizen is een reisspecialist en organiseert klachtloze reizen. Verzekeringen zijn een andere tak van sport. Toch wensen wij de verzekeringen goed geregeld te hebben. Daarvoor is een kundige en betrouwbare sparring-partner noodzakelijk. En die heeft Amicitia Reizen in Gabriël Financiële Bescherming gevonden!

Samen met Gabriël hebben we onze verzekeringsportefeuille doorgenomen. Aangezien Gabriël geen provisie van een verzekeringsmaatschappij ontvangt, maar betaald wordt door de ondernemer, krijgt de ondernemer een onafhankelijke advies welke verzekering het beste bij hem past. Een bijkomend voordeel is dat we ook nog eens goedkoper uit zijn.

Amicitia wenst evenals Gabriël maatschappelijk te ondernemen. Daarom zijn we business-ambassadeur van de ZOA. Van elke ambassadeur wordt verwacht zijn zakelijke kennis en ervaring te delen met mensen in de knel in de Derde Wereld. Het betreft een langdurige samenwerking waardoor ZOA in staat is projecten op een lange termijn te kunnen begroten en plannen. Onze steun gaat uit naar Sri Lanka. We bezochten tijdens een eerste reis de vluchtelingenkampen; tijdens onze tweede reis zagen we de families terugkeren naar hun dorpen om de draad weer op te pakken. ZOA helpt hen daarbij.

Het is prettig met een organisatie te werken die verder denkt en handelt dan winststreven. Gabriël Financiële Bescherming beveel ik dan ook van harte aan!

Eric Tigelaar
Financial Controller Amicitia Reizen B.V.

Laatste nieuws

Hacken en datalekken

Hacken en het lekken van gevoelige data, het komt steeds vaker voor. Cyberrisks zoals cybercrime en datalekken kunnen veel schade veroorzaken in jouw organisatie. De schade door cyberrisico’s is in 2015 voor Nederlandse bedrijven en organisaties vastgesteld op 8,8 miljard euro, dit bedrag neemt elk jaar weer verder toe. Het is tegenwoordig van groot belang om als bedrijf of organisatie over deze risico's na te denken. 

Lees verder »