• slider_foto_05

  ‘Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken’ - Prediker 4:12

   
 • slider_foto_04

  Gabriël maakt zich sterk voor uw toekomst en dat van uw zaak!

   
 • slider_foto_03

  Gabriël voor de Zaak. Daar kunt u op vertrouwen!

   
 • slider_foto_02

  Met Gabriël trekt u altijd aan het langste eind!

   

NetServe B.V. - 2016

NetServe is een IT dienstverlener voor het MKB. Twintig jaar geleden opgericht met als doel ondernemers te helpen bij het oplossen van de soms complexe vraagstukken die automatisering met zich meebrengt.

Verzekeringen zijn echter niet ons hoofdvak en wij realiseren ons dat wij hierbij de kennis en kunde van een professional op dit gebied goed kunnen gebruiken.

Wij hebben Gabriël voor de Zaak leren kennen als zo’n professional. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies betreffende onze gehele verzekeringsportefeuille. Van een simpele schadeverzekering tot een collectieve pensioenverzekering, Gabriël voor de Zaak staat ons met raad en daad ter zijde.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om met partners te werken die maatschappelijk verantwoord ondernemen en die niet louter werken vanuit winstoogmerk. Ook hierin hebben wij Gabriël leren kennen als een bedrijf met het hart op de goede plek.

Kortom, wij zijn zeer content met de keuze voor Gabriël voor de Zaak die wij twee jaar geleden hebben gemaakt. Het heeft ons helderheid verschaft in tarieven doordat is gekozen voor producten waarbij geen provisie door de verzekeringsmaatschappijen wordt afgedragen. Zo weten wij precies met welke jaarlijkse advieskosten wij rekening moeten houden.  

Manfred van der Sluijs
Manager Operations

Laatste nieuws

Hacken en datalekken

Hacken en het lekken van gevoelige data, het komt steeds vaker voor. Cyberrisks zoals cybercrime en datalekken kunnen veel schade veroorzaken in jouw organisatie. De schade door cyberrisico’s is in 2015 voor Nederlandse bedrijven en organisaties vastgesteld op 8,8 miljard euro, dit bedrag neemt elk jaar weer verder toe. Het is tegenwoordig van groot belang om als bedrijf of organisatie over deze risico's na te denken. 

Lees verder »