• slider_foto_05

  ‘Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken’ - Prediker 4:12

   
 • slider_foto_04

  Gabriël maakt zich sterk voor uw toekomst en dat van uw zaak!

   
 • slider_foto_03

  Gabriël voor de Zaak. Daar kunt u op vertrouwen!

   
 • slider_foto_02

  Met Gabriël trekt u altijd aan het langste eind!

   

Over ons

Gabriël voor de Zaak, zeg maar GabriëlZ, is voortgekomen uit Gabriël Financiële Bescherming te Amersfoort. Dit is een onafhankelijk financieel adviesbureau, gebaseerd op christelijke grondslag met een grote aandacht voor rentmeesterschap. Haar winst schenkt zij aan christelijke, charitatieve doelen. Onder de cliënten van Gabriël Financiële Bescherming bevonden reeds zakenlieden, ondernemers en organisaties voor wie we naar volle tevredenheid werkten. Om deze categorieën nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we Gabriël voor de Zaak opgericht. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in ondernemerschap, bemenst door zeer deskundige specialisten.

Onze opvattingen over rentmeesterschap en de wijze waarop we dit op een Bijbelse wijze gestalte willen geven, leest u hierna.

Wat men over ons zegt

Arie Slob
Fractievoorzitter Christen Unie Tweede Kamer
 

‘Gabriël kan voor veel mensen een zegen zijn'

‘Het mooie van Gabriël vind ik, dat zij mensen op een integere en professionele manier helpen om vanuit hun geloofsovertuiging heel bewust met hun geld om te gaan. En daardoor hierin ook heel gerichte keuzes kunnen maken. Gabriël kan voor heel veel mensen een zegen zijn’.