• slider_foto_05

  ‘Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken’ - Prediker 4:12

   
 • slider_foto_04

  Gabriël maakt zich sterk voor uw toekomst en dat van uw zaak!

   
 • slider_foto_03

  Gabriël voor de Zaak. Daar kunt u op vertrouwen!

   
 • slider_foto_02

  Met Gabriël trekt u altijd aan het langste eind!

   

Rentmeesterschap

De term ‘Christelijk’ betekent voor ons heel wat. We hanteren bijbelse normen en waarden bij ons advies. We doen wat we beloven en stellen ons op als mede-rentmeesters voor uw organisatie. Met de winst van Gabriël voor de Zaak steunen wij tal van christelijke doelen, die het Evangelie van Jezus Christus met woord en daad inhoud geven. Ook zakelijk gezien is het begrip ‘Christelijk’ voor ons maatgevend. We zorgen er voor dat u het maximale uit uw verzekeringsportefeuille haalt tegen de hoogste dekking. Wij vragen geen provisie over de verzekeringsproducten die u via ons betrekt. Wij rekenen wel adviesuren. Uit NIPO-onderzoek blijkt dat 70% van de Nederlandse ondernemers dit op prijs stellen. Dat vinden ze een duidelijke en overzichtelijke manier van werken. Wellicht geldt hetzelfde voor andere organisaties.

In veel gevallen leert de Bijbel ons hoe we met geld en risico’s kunnen omgaan. Over dit onderwerp zijn er in de Schrift zijn 2084 teksten van toepassing. De focus is dat wij verantwoord met ons geld omgaan en daarmee God en Zijn schepping dienen.

Wat men over ons zegt

Dick W.A. Maes Broekema
Broadcomm
 

'Gerust gevoel'

‘We hebben ál onze verzekeringszaken bij Gabriel voor de Zaak ondergebracht. Eerst hebben ze een complete scan verricht die resulteerde in betere verzekeringen tegen een lagere premie. Verder hebben we nergens omkijken meer naar. Gabriel regelt alles voor een vaste abonnementsprijs. En als we minder uren afnemen, betalen we het jaar daarop minder. Een goeie deal'.