• slider_foto_05

  ‘Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken’ - Prediker 4:12

   
 • slider_foto_04

  Gabriël maakt zich sterk voor uw toekomst en dat van uw zaak!

   
 • slider_foto_03

  Gabriël voor de Zaak. Daar kunt u op vertrouwen!

   
 • slider_foto_02

  Met Gabriël trekt u altijd aan het langste eind!

   

Werkwijze

Onze werkwijze in tien stappen

Kort en goed is onze werkwijze als volgt:

 1. Persoonlijk gesprek, met u en/of een medewerker
 2. Inventarisatie van uw gegevens
 3. Opstellen van een gespreksverslag met actiepunten
 4. Contact door Gabriël voor de Zaak met mogelijke betrokkenen. Denk daarbij aan verzekeringsmaatschappijen, uw bank, accountant, notaris en/of externe adviseurs
 5. Opstellen van een adviesrapport en bespreking daarvan
 6. Beëindiging van verzekeringen, aangaan van nieuwe verzekering, mogelijk ook andere producten
 7. Voeren van uw verzekeringsadministratie
 8. Bij schade en andere verzekeringszaken totale begeleiding
 9. Regelmatige controle van uw pakket
 10. Als er aanleiding toe is, komen we met suggesties over verbetering van uw pakket, verlaging van kosten e.d.

Tarief

Voor het abonnement rekenen wij een vast tarief dat we tevoren met u overeenkomen. Wanneer uw organisatie minder vaak een beroep op ons doet dan verwacht, wordt dit abonnement voordeliger.

‘Provisieloos’ plan

Tot nu toe was het gebruikelijk dat financieel adviseurs werden betaald uit de provisies die polissen en andere omzet gerelateerde producten opleverden. Gabriël voor de Zaak biedt echter kostenbesparende mogelijkheden voor ondernemingen en organisaties om deze provisie zelf te verdienen. En dat kan heel veel geld schelen. Deze mogelijkheid ontstaat door een abonnement bij Gabriël te nemen, waarbij de cliënt maandelijks een zeker bedrag betaalt. Dit bedrag wordt vastgesteld na een analyse door een financieel deskundige. Daarvoor betaalt u weliswaar advieskosten, maar de revenuen die daarna kunnen ontstaan zijn zeker niet mals. Niet alleen bespaart de ondernemer veel geld, hij kan voor advies ook een beroep doen op Gabriël voor de Zaak als er vragen zijn.

Voorbeeld: Amicitia

Hoeveel geld u kunt besparen, wordt duidelijk aan de hand van een voorbeeld dat de christelijke reisorganisatie Amicitia in Hendrik Ido Ambacht betreft. Bij de conclusies leest u hoe dat in z’n werk ging, aan de hand van een tweegesprek tussen Natasja van Gabriël voor de Zaak en Eric van Amicitia.

Bekijk het rekenvoorbeeld >

Laatste nieuws

Hacken en datalekken

Hacken en het lekken van gevoelige data, het komt steeds vaker voor. Cyberrisks zoals cybercrime en datalekken kunnen veel schade veroorzaken in jouw organisatie. De schade door cyberrisico’s is in 2015 voor Nederlandse bedrijven en organisaties vastgesteld op 8,8 miljard euro, dit bedrag neemt elk jaar weer verder toe. Het is tegenwoordig van groot belang om als bedrijf of organisatie over deze risico's na te denken. 

Lees verder »